Toegang

Hoe bereikt u onze parking aan de luchthaven van Charleroi?

Onze parking Parkwall ligt op minder dan een kilometer van de luchthaven van Charleroi en is zeer vlot te bereiken van aan alle verkeersassen. Wij voeren u in 2 minuten met een pendelbusje naar de luchthaven van Charleroi.

Photos entree en gebouw

Parkwall

Avenue Jean Mermoz 11
6041 Gosselies

Plan google map
 • Vanuit Brussel:
  De A54 richting Charleroi en daarna de E42 richting Luik-Namen (Liège-Namur). Neem dan de afrit 16Bis in Gosselies, richting luchthaven van Charleroi. Volg rechtdoor de avenue des Etats-Unis en sla dan links de rue du Grand Piersoulx in, vervolgens de rue Louis Blériot, om te eindigen in de avenue Jean Mermoz. U vindt ons 100 meter verder links.
   
 • Vanuit Mons/Bergen:
  De E42 richting Luik-Namen (Liège-Namen). Neem dan de afrit 16Bis in Gosselies, richting luchthaven Charleroi. Volg rechtdoor de avenue des Etats-Unis en sla dan links de rue du Grand Piersoulx in, vervolgens de rue Louis Blériot, om te eindigen in de avenue Jean Mermoz. U vindt ons 100 meter verder links.
   
 • Vanuit Liège/Luik:
  De E42 richting Mons/Bergen. Neem dan de afrit 14 in Heppignies, de derde afslag van de rotonde, richting luchthaven van Charleroi, verder rechtdoor en voorbij de brug de eerste afslag van de rotonde nemen, richting ‘Aéropole’, volg de avenue Jean Mermoz. We liggen op 900 meter rechts aan het andere uiteinde van de laan.
   
 • Vanuit Philippeville-Couvin:
  De R3 nemen, richting Charleroi. Vervolgens afslag 14 in Heppignies, de derde afslag van de rotonde nemen, richting luchthaven van Charleroi, verder rechtdoor en voorbij de brug de eerste afslag van de rotonde nemen, richting ‘Aéropole’, volg de avenue Jean Mermoz. We liggen op 900 meter rechts aan het andere uiteinde van de laan.
   

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.